Skip to main content

Over ons

Logiprof is een solide logistiek recruitmentbureau. Wij bieden werving en selectie, en interim bemiddeling, gespecialiseerd in het vervullen van vaste en interim vacatures in Supply Chain Management, Logistiek en Operations door heel Nederland.

Waardevolle adviseur en kritische sparringpartner voor onze opdrachtgevers

Sinds 2002 hebben wij ervaring met bemiddeling, werving en selectie van professionele logistiek personeel. We zijn expert op het vakgebied Supply Chain Management, Logistiek en Operations en kennen de markt door en door. Wij zijn er trots op dat voor veel gerenommeerde opdrachtgevers is gebleken dat Logiprof een onmisbare schakel is in de zoektocht naar de juiste match voor een logistieke vacature. Net zo trots zijn we op de kandidaten die we bij bedrijven en in functies hebben gekregen waar ze tot hun recht komen. Het screeningsproces gaat verder dan de CV

We stellen de juiste vragen en weten goed te luisteren naar zowel de kandidaat als opdrachtgever. We kijken verder dan de CV, maar ook verder dan het functieprofiel om een connectie te maken voor nu, maar ook voor de toekomst. Daardoor lukt het ons elke keer weer om de juiste match te maken tussen deze partijen.

Maatwerk voor opdrachtgever en kandidaat

We hebben snel door welk type professionele logistiek persoonlijkheid bij een organisatie past. Dit is dankzij ons inlevingsvermogen, logistieke praktijkkennis, ervaring en de aandacht die wij besteden aan goede intakegesprekken. Het tot stand brengen van de match is maatwerk. Telkens weer. We werken met een groot en relevant netwerk van Logistiek-professionals.

Uitstekende reputatie en uitgebreid netwerk

We willen graag de beste zijn. Tevreden opdrachtgevers en kandidaten, daar doen we het voor. De zorgvuldige en inventieve manier waarop wij werken, heeft ons een uitstekende reputatie en uitgebreid netwerk in vakgebied Supply Chain Management, Logistiek en Operations opgeleverd. Die koesteren we.

Gilbert Berk
Managing Director Logiprof

Een “perfect match” tussen logistieke wensen en ambities, daar krijg ik energie van!  Mijn passie en kracht zit in het maken van de juiste match tussen de logistieke organisaties en professionals. De interactie tussen deze partijen fascineert mij. Met Logiprof combineer ik mijn ervaring en creativiteit met inhoudelijke en praktische kennis om het maximale resultaat te halen.

Nieuwsgierig geworden?

Vul het contactformulier in of bel 0252 227 216 op om te bespreken wat wij voor je kunnen betekenen.

Neem contact op