Skip to main content

KANDIDATEN GEZOCHT

VACATURE LOGISTIEK TEAMLEIDER

Op een veilige, stimulerende en inspirerende manier stuur jij binnen het Warehouse jouw team van logistiek medewerkers aan. Je bewaakt de processen en je zorgt voor de benodigde efficiency slagen. Je bent betrokken bij de interne coördinatie met het oplossen van vraagstukken van de klant. Je geeft input aan het operationeel plan, waarbij je ook verantwoordelijk bent voor de invulling. Je bewaakt de logistieke processen en waar mogelijk verbetert. Voor jou is een essentiële rol weggelegd om hier samen met het team invulling aan te geven.

Heb je interesse in de Logistiiek Teamleider vacature? Bekijk gelijk al onze Logistiek Teamleider vacatures en meer.

Je kunt je natuurlijk ook inschrijven als kandidaat bij Logiprof zodat wij je kunnen benaderen bij een interessant passende vacature.

Bekijk alle vacatures

Logistiek specialist vacatures

Wanneer je als gediplomeerd en kundig logistiek professional verder wilt komen in je carrière, klop dan bij ons aan! Wij zijn een onafhankelijke en gewaardeerde expert in recruitment, interim management en consultancy binnen supply chain management (SCM), logistiek en operations management. Wij beschikken over een groot netwerk. Dit doen wij inmiddels al 17 jaar!

Jaarlijks bemiddelen wij vele logistiek en Supply Chain vacatures of opdrachten. En dat door heel Nederland.

Aanbod Logistiek Teamleider

  • Een uitdagende functie met afwisselend werk met veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatieven
  • De medewerkers in jouw team coachen
  • Een salaris vanaf € 2.800,00 bruto per maand

Niet gevonden wat je zocht?

Schrijf je dan snel in en wij gaan voor jou op zoek!

Inschrijven