Skip to main content

KANDIDATEN GEZOCHT

VACATURE SUPPLY CHAIN MANAGER

Als Supply Chain Manager ben je geheel verantwoordelijk voor de gehele supply chain, productie en supply chain processen. Je zal de leiding nemen over een leidinggevende hun teams. Je geeft input betreffende verbeterprojecten, efficiëntie en supply chain. Hierbij zijn jouw coachingsvaardigheden van groot belang om iedereen mee te krijgen in de nieuwe visie. Je volgt budgetplannen op en analyseert eventueel de gevolgen hiervan en verbetert ze waar nodig. Hierbij breng je diverse stromen in kaart en rapporteert deze aan het hogere management.

Heb je interesse in de Supply Chain Manager vacature? Bekijk gelijk al onze Supply Chain Manager vacatures en meer.

Je kunt je natuurlijk ook inschrijven als kandidaat bij Logiprof zodat wij je kunnen benaderen bij een interessant passende vacature.

Bekijk alle vacatures

Logistiek specialist vacatures

Wanneer je als gediplomeerd en kundig logistiek professional verder wilt komen in je carrière, klop dan bij ons aan! Wij zijn een onafhankelijke en gewaardeerde expert in recruitment, interim management en consultancy binnen supply chain management (SCM), logistiek en operations management. Wij beschikken over een groot netwerk. Dit doen wij inmiddels al 17 jaar!

Jaarlijks bemiddelen wij vele logistiek en Supply Chain vacatures of opdrachten. En dat door heel Nederland.

Aanbod Supply Chain Manager

  • Vanuit deze rol lever je samen met het managementteam / directie een bijdrage aan het verder professionaliseren van de organisatie
  • Een veelzijdige functie, midden in het Supply Chain Proces met een brede scope
  • Een salaris vanaf € 4.000,00 bruto per maand

Niet gevonden wat je zocht?

Schrijf je dan snel in en wij gaan voor jou op zoek!

Inschrijven